image

Wonders of Malaysian Hindu Temples

I am interested in...

Play Temple Bell     

Discover Your Dream Temples

Most Popular Temples in Malaysia, You Must Visit On Your Spiritual Journey.

Visit Malaysia 2025 - Spiritual Journey

Explore Aalayam

Kuil Sri Subramaniar Bala Thandayuthapan

ஸ்ரீ சுப்ரமணியர் பால தண்டாயுதபாணி கோவில்

Sri BalaThandayuthapani Temple Seremban

ஸ்ரீ பாலதண்டாயுதபாணி கோயில் சிரம்பான்

Arulmigu Sri Muneeswarar Aalayam

அருள்மிகு ஸ்ரீ முனீஸ்வரர் ஆலயம்

Ramayana Cave – Suyambu Lingam

ராமாயண குகை - சுயம்பு லிங்கம்

Sri Venkatachalapathi & Alamelu Temp

ஸ்ரீ வெங்கடாசலபதி & அலமேலு கோவில்

Maha Sivan aalayam Petaling jaya

மஹா சிவன் ஆலயம் பெட்டாலிங் ஜெயா

SRI SIVAN ALAYAM BRICKFIELDS

ஸ்ரீ சிவன் ஆலயம் பிரிக்ஃபீல்ட்ஸ்

Sri Siva Sakthi Sri Garudan Malai Sinna

ஸ்ரீ சிவசக்தி ஸ்ரீ கருடன் மலை சின்ன கருப்பர் ஆலயம்

Sri Devi Karumariamman Temple, Ulu Tiram

ஸ்ரீ தேவி கருமாரியம்மன் ஆலயம்

Sri Raja Rajeswary Aalayam Ampang

ஸ்ரீ ராஜ ராஜேஸ்வரி ஆலயம்

Arulmigu naga amman Temple

அருள்மிகு நாக அம்மன் கோயில்

Sri Kailasa Nathar Temple

ஸ்ரீ கைலாச நாதர் கோயில்

KUIL SRI MAHA MARIAMMAN (KERTEH)

ஸ்ரீ மஹா மாரியம்மன் கோவில் ( Kerteh )

KUIL SRI MAHA SAKTHI MUGAMBIGAI AMMAN

ஸ்ரீ மஹா சக்தி முகாம்பிகை அம்மன் கோவில்

Om arulmiku Maha Athi Nageswary Amman Te

ஓம் அருள்மிகு மகா அதி நாகேஸ்வரி அம்மன் ஆலயம்

Sri Maha Mariamman Temple Kota Kemuning

ஸ்ரீ மகா மாரியம்மன் கோவில் கோட்டா கெமுனிங்

Sri Ayyappan Swamy Thirukuil

ஸ்ரீ ஐயப்பன் சுவாமி திருக்குயில்

Arulmigu Balathandayuthapani Temple

அருள்மிகு பாலதண்டாயுதபாணி திருக்கோயில்

Sri Maha Mariamman Devasthanam Temple, B

ஸ்ரீ மகா மாரியம்மன் தேவஸ்தான கோவில்

Devi Sri Nagakanni Amman Temple Butterwo

தேவி ஸ்ரீ நாககன்னி அம்மன் கோவில் பட்டர்வொர்த்

Sri Ambakarathur Patrakaliamman Temple

ஸ்ரீ அம்பகரத்தூர் பத்ரகாளியம்மன் இந்து ஆலயம்

Nattukkottai Chettiar Temple

நாட்டுக்கோட்டை செட்டியார் கோவில்

Nagarathar Sivan Temple Penang

நகரத்தார் சிவன் கோவில், பினாங்கு

Sri Aruloli Murugan Temple Penang Hill

ஸ்ரீ அருளொளி முருகன் கோவில் பினாங்கு மலை

Kuil Sri Subramaniar Bala Thandayuthapan

ஸ்ரீ சுப்ரமணியர் பால தண்டாயுதபாணி கோவில்

Sri Arunachaleswarar Sivan Temple Seremb

ஸ்ரீ அருணாசலேஸ்வரர் சிவன் கோவில் சீரம்பன்

Pechiamman temple seremban

பேச்சியம்மன் கோவில் சீரம்பன்

Sri Maha Mariamman Kovil Seremban

ஸ்ரீ மகா மாரியம்மன் கோவில் சீரம்பன்

Arulmigu Sri Muthu Mariamman Temple Sere

அருள்மிகு ஸ்ரீ முத்து மாரியம்மன் திருக்கோயில் சீரம்பன்

Sri Siva Sanggara Valmuni Vanamuni Templ

ஸ்ரீ சிவசங்கர வால்முனி வனமுனி ஆலய உலு சவா

Nattukottai Nagarathar Chettiar Temple S

நாட்டுக்கோட்டை நகரத்தார் செட்டியார் கோவில் ஸ்ரீ செல்வ விநாயகர் கோவில்

Sri Palanimalai Murugan Temple

ஸ்ரீ பழனிமலை முருகன் கோவில்

Sri Maha Raja Rajeswarar Shivan Kovil

ஸ்ரீ மஹா ராஜ ராஜேஸ்வரர் சிவன் கோவில்

Devi Sri Adhisakthi Naga Karumariamman A

தேவி ஸ்ரீ ஆதிசக்தி நாக கருமாரியம்மன் ஆலயம்

Sri Mangala Chamundi Temple Bahau

ஸ்ரீ மங்கள சாமுண்டி கோயில்

Sri Kottai Muneeswarar Aalayam Rantau

ஸ்ரீ கோட்டை முனீஸ்வரர் ஆலயம்

Kuil Sri Mariamman Kuantan,Pahang

ஸ்ரீ மாரியம்மன் குவாந்தன் குயில் ,பகாங்

Sri Siva Subramaniam Temple Pahang

ஸ்ரீ சிவ சுப்பிரமணியர் கோவில் பகாங்

Sri Thendayuthapani Swami Temple Pahang

ஸ்ரீ தண்டாயுதபாணி சுவாமி கோவில் பகாங்

Sri Sitthi Vinayagar Temple, Pahang

ஸ்ரீ சித்தி விநாயகர் கோவில், குவாந்தான்

Sree Veera Hanuman Temple Kuala Lumpur

ஸ்ரீ வீர ஹனுமான் கோவில் கோலாலம்பூர்

Sri Murugan Temple Kuantan

ஸ்ரீ முருகன் கோவில் குவாந்தான்

Arulmigu Sri Mayana Kaliamman Alayam

அருள்மிகு ஸ்ரீ மயான காளியம்மன் ஆலயம்

Dewa Vinayagar Siva Sakthi Temple

ஸ்ரீ விநாயகர் சிவசக்தி ஆலயம்

Arulmigu Rajamariamman Devasthanam, JB

அருள்மிகு ராஜமாரியம்மன் தேவஸ்தானம்

Arulmigu Thandayuthapani Temple, JB

அருள்மிகு தண்டாயுதபாணி கோவில்

Sri BalaThandayuthapani Temple Seremban

ஸ்ரீ பாலதண்டாயுதபாணி கோயில் சிரம்பான்

Discover Your Dream Temples

Most Popular Temples in Malaysia, You Must Visit On Your Spiritual Journey.

Play Temple Bell     

image
image
image
image
image